Mystic Hostel
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Egy világ és ami mögötte van... légy részese TE is a kalandnak, és csatlakozz! Ez egy izgalmas fantáziajáték, amelyben TE vagy a főhős!
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 A Vér Bár

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Chantal Rosberger
Tisztavérű született vámpír
Chantal Rosberger

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2009. Nov. 02.
Tartózkodási hely : Anglia

A Vér Bár - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Vér Bár   A Vér Bár - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 03, 2009 8:00 pm


Bor?Ugyan már…Azt hiszem kellemetlen élményben lenne részem ha véren kívül bármi mást is innék vagy valami, és sikerült beletrafálnia, vámpír vagyok, Ön pedig angyaldémon. Érdekes keveredés.
Jegyzi meg, egy kicsit sem bántóan, mivel most nem szurkálódós a hangulata, és ez egy igencsak ritka pillanat. Aztán a férfi kimérten, és hidegen folytatja. Chantal már megszokta ezt a hangnemet, de valahogy érzi hogy a férfi nagyon is kíváncsi valamire, csak nem akarja még konkrétan megkérdezni. Persze ez nem olyan rossz dolog hiszen legalább nem meggondolatlan mint néha Chantal. A kérdésre persze azért válaszol.
-Nem tudom, nekem egyelőre megfelel, bár nem a legfinomabb a vér. És hogy mi hozott ide? Egyrészt untam az eddigi lakhelyem és gondoltam megnézem mi a helyzet a Szövetséggel és a Mystic Hostelesekkel. Bár nem kívánok annyira belefolyni. Jobb szeretek a háttérben tevékenykedni mint a legelső sorban villogni.
Mondja, majd azért visszakérdez, mert úgy illik, meg azért érdekli is.
-És Ön?Hogy kerül Angliába?
Megissza az utolsó csepp vért is a pohárból, majd komolyan a férfire néz.
-Figyeljen!Most valahogy nincs kedvem a kötelező körökhöz, szóval ha valamire kíváncsi, márpedig látom az arcán hogy kíváncsi, nyugodtan kérdezze csak meg. Nem mindig harapok.
Húzza félmosolyra ajkait, majd a férfire emeli tekintetét.
Vissza az elejére Go down
Xerio Exacta
Angyaldémon
Xerio Exacta

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2009. Nov. 01.

A Vér Bár - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Vér Bár   A Vér Bár - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 03, 2009 8:11 pm

~Tudtam én hogy nem egy átlagos vámpír, hamar rá jött, hogy én mi vagyok.
*Magában tiszteleg Chantal képességei előtt, hiszen ő nem mondta meg hogy micsoda. De mégis rá jött. Hangja egy kisé enyhültebb.*
-Jól is teszi, ez olyan, mint a mozi a hátsó sorokban vannak a legjobb helyek. O hogy én hogy kerültem ide, mondhatni itt pottyantam ki. *Valamennyire ez igaz is, miután kiszabadult a börtönéből, és itt jelent meg. De majdnem a torkán akadt a víz, végre nem kel azokat a kötelező köröket lefutnia.*
-Nos, ennek örülök, először is az érdekelne, hogy, ne vegye sértésnek. De tudni szeretném menyi idős ön? Valahonnan nagyon ismerős nekem csak nem tudok rájönni honnan. Talán maga tud ezen a problémámon segíteni. Utána majd rá térek a többi kérdésre, ha csak önt nem érdekli valami.
Vissza az elejére Go down
Chantal Rosberger
Tisztavérű született vámpír
Chantal Rosberger

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2009. Nov. 02.
Tartózkodási hely : Anglia

A Vér Bár - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Vér Bár   A Vér Bár - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 03, 2009 8:29 pm


Örül annak, hogy már nem annyira komolyak a férfi arcvonásai, hiszen most az etikettnek megfelelő beszélgetésekhez nem igazán lenne kedve. Túlságos nehézkes és nyögvenyelős lenne, és amúgy se lenne értelme, ha egyszer semmi érdemlegeset nem tudnának meg egymásról. Persze ő nem akar sok mindent kérdezni a férfitól, mivel eszébe jutott hogy honnan olyan ismerős neki, igaz a kis háborújában a lány inkább csak szemlélődő volt és nem állt egyik oldalon sem. De azt tudja hogy a férfi nem tudhat sok mindent róla. A legtöbb személlyel szemben szereti is megőrizni ezt az inkognitót, de valahogy úgy érzi segítségére lehet még egyszer egyszer a férfi, és azért nem árt ismeretségeket kötni. Meg megbízhatónak tűnik, ha meg mégsem lenne az akkor az nem a lánynak lenne kellemetlen hanem a férfinek. Szóval úgy dönt igyekszik a legőszintébben válaszolni a kérdéseire, csak hát nem árt tudatni vele mi az ára annak ha több dolgot megakar róla tudni.
-Azt hiszem most kivételt tehetek, szóval válaszolni fogok bármilyen feltett kérdésre, de arra kérem hogy a dolgokról amiket megtud rólam soha semmilyen körülmények között ne árulja el senkinek oké? Tudja jobban szeretem kerülni a feltűnést bár – itt körbenéz – ahogy elnézem nem mindig sikerül. És ha mégis eljárna a szája tudnia kell, hogy nem leszek kíméletes. Nagyobbat harapok mint amennyit kinézne belőlem.
Igazán nem akarja fenyegetni, csak jobb már az elején tisztázni a dolgokat.
-Tudja nem szeretem ha tudják ki vagyok, és azt sem ha bármit is megtudnak a múltamról, éppen ezért kérem ezt Öntől. Ohh és a válaszok. A közelben voltam mikor háborút indított és talán néha felmerült a nevem, bár higgye el igyekeztem nem belefolyni mások dolgába. De néha annyira unalmasak tudnak lenni az évszázadok, felkell dobnom valamivel a dolgokat.
Mosolyodik el.
-Ohh..és hogy hány éves vagyok? Több mint amennyit eltudna képzelni. De nyugodtan gondolkozhat ezrekben. Már összefolynak az évszázadok. És Ön? Nem is tudom ha elgondolkozom azon hogy kb hány éves volt mikor a háborút indította akkor olyan 5-600 körülinek saccolom. De javítson ki ha tévedek. Egyébként tényleg szórakoztató háború volt, már amennyire szórakoztató lehet, nyilván Önnek nem volt annyira az. De engem személy szerint egész lenyűgözött.
Majd rendel még egy pohár vért, aztán kérdőn Xeriora pillant.
-Kér esetleg még valamit?
Vissza az elejére Go down
Xerio Exacta
Angyaldémon
Xerio Exacta

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2009. Nov. 01.

A Vér Bár - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Vér Bár   A Vér Bár - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 03, 2009 8:46 pm

-Meg nyugodhat nem álszándékomban továbbadni semmit magáról. Nem hiszem, hogy használnék vele magamnak, inkább csak ártanék. *Majdnem folytatná, amikor eljut a tudtáig, hogy Chantal egész egyszerűen a régen indítót háborújára utal. Kéz közelben tartja a pálcáját, ha ne agy isten szüksége lenne rá. A fenyegetés is lejút a tudatáig, plusz hogy ezrekben kel számolnia Chantal korát. Mostmár nyugodt és egyenletes hangon kezd beszélni*
-Nos, egy csöppet meglepet, kedves Chantal. De annyit énis elmondhatok magamról, hogy habár nem vagyok az erőm teljében, de így is számolni kel velem. *Ő sem épen azért mondta, hogy fenyegetözön csak tényleg jobb ezekkel a dolgokkal tisztában lenni.* -Habár nem tudom, mit érne az erőm önnel szemben. Legalábbis a mostani, talán egyszer, ha edzeni támad kedve, akkor szóljon nekem nyugodtan.
*Méghogy unalmasak, na, akkor ő mit szóljon?*
-Hát tudtam volna irigyelni a maga unalmát, én majd 500-évet sínylődtem rabságban. De amúgy meg 600 éves vagyok, önhöz képest még kölyök. Hát, ha mást nem i sértem el vele, de ön legalább mulattot rajta. Nem kérek inni, az is csak épen olyan álca számomra, mint hogy halandót játszok.
*Az meghívásra elutasítóan rázza meg a fejét, kicsit összeszedi a gondolatai, hogy mit is mondjon. Ha más miatt nem is egy ősinek meg kel adni a tiszteletet.*
- De azt garantálhatom, hogy ha visszaszerzem az erőmet, akkor már én fogok nyerni. S talán akkor a megának is egy újabb remek szórakozás lesz. Talán segíteni is tudna benne, hogy visszakapjam azt, ami az enyém?
Vissza az elejére Go down
Chantal Rosberger
Tisztavérű született vámpír
Chantal Rosberger

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2009. Nov. 02.
Tartózkodási hely : Anglia

A Vér Bár - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Vér Bár   A Vér Bár - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 03, 2009 9:05 pm

-Igen., csak ártana. És igazán örülök hogy nem áll szándékában továbbadni az infókat rólam.
Mondja nyugodtan. Tulajdonképpen tényleg hálás valamennyire, hiszen akkor harcolnia kéne a férfivel amit egyelőre nem tart jó ötletnek, és bár lehet hogy letudná győzni, de mivel egész jól elvannak, így nem lenne szerencsés.
-Szeretek meglepetést okozni, és nyugodjon meg, többet tudok Önről mint gondolja, talán némely dolgokban többet is mint saját maga. És nem gondolom hogy jelentéktelen lenne az ereje hozzám képest, még akkor sem ha jó részét elvesztette. Nem szoktam senkit alábecsülni, és nem is fitoktatom az erőm. Tudja, jobb ha az erőm meglepetés a harcban.
Mosolyog ismét. Majd mikor megkapja az újabb adag vért belekortyol.
-Mindenképp szólok, de ha Önnek támad kedve akkor Ön is nyugodtan keressen meg.
Szeret harcolni, bár inkább csak akkor teszi ha provokálják vagy szükség van rá, hiszen amúgy felesleges, bár edzeni sosem árt.
-Engem nem kell irigyelnie, tudja én is voltam rabságban. Méghozzá az Éj Világában. Ott születtem, és mint ebből már rájöhetett tisztavérű vámpír vagyok aki annak is született. Sosem voltam ember. És az Éj Világából jöttem át a Földre. Meg kell hagyni némely dolog azért itt kellemesebb. De jobb szeretem ha egy egyszerű vámpírnak néznek aki valaha ember volt.És igen én jót mulattam, de higgye el tudom milyen sínylődni.
Aztán bólogat.
-Igen értem. Szóval a víz csak látszat. Hát én még sosem ittam vizet. Valahogy áhh..képtelen lennék meginni. Felesleges háborúzni, higgye el, én tudom. Nem hoz sok jót, még a győztesek számára sem. De azért ha visszakapja az erejét és háborúzna szóljon, majd megnézem mit tehetek. Hiszen azért nekem is kell egy kis szórakozás, meg ha már itt vagyok azért kihasználom azt hogy mi vagyok.
Elgondolkozik egy kicsit és elkezdi csavargatni az egyik hajtincsét.
-Hát talán tudok segíteni. De ahhoz megkell békélnie az angyali felével is, hiszen egyensúly nélkül nem fog kiteljesedni az erő. Egyébként tud egy jó hotelt Londonban? Amint mondtam nemrég érkeztem és a hotel ahol megszálltam nem igazán tetszik. Oh és szerintem tegeződhetünk.
Vissza az elejére Go down
Xerio Exacta
Angyaldémon
Xerio Exacta

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2009. Nov. 01.

A Vér Bár - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Vér Bár   A Vér Bár - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 03, 2009 9:26 pm

*Szépen és türelmesen várta ki a sorát, amikor már ö beszélhet, és ahogy meg engedték neki már tegeződik is, sokkalta barátságosabb hangnemben. Ki tudja, hogy színészkedik e vagy nem, ez legyen titok.*
-Nos, már az fél győzelem, ha ismerjük az ellenséget, és mivel te még nem is fitogtatod az őrödet nagy az esélyed a győzelemre. Habár azt remélem, hogy nem mindent tudsz rólam, vannak kínos helyzetek is amit énsem szeretek felhánytorgatni. *Nevet fel, mert itt bizony egy két kellemetlen emlékre gondolt a hőlgyekel.* -Ne aggódj meg foglak, kezdek lassan berozsdállni.
*Eltűnődik melyen is lehetet az az Éji világ, vajon olyasmi ahol ő volt, nem elég idős ahhoz, hogy tudjon dolgokat, és hiába volt nagy a hatalma. Nem osztottak meg vele semmi információt a démonok. Egyetértően rábólint arra, hogy vannak élvezetes dolgok ebben a kórban is.*
-Ne is mond, hiába nincsen szükségem ennivalóra, de az ízük miatt már megéri. Meg talán a zene is annyira más, mint az én korszakomban. Vadabb, de mégis dallamosabb. *Rá néz a poharára, amiben még van egy kis víz, hamar meg is issza.* -Hát én meg vért nem ittam soha, de annyira nem érdekel az íze. Van, akinek az a táplálék, de szerencsére nem nekem. Nem arról van szó, hogy nem innám meg, de emberit. *Ejt, megy egy grimaszt, ami hamar mosolyba megy át.* -Mindenkép fogok szólni, ha már van egy jó közönségem, akkor nyert ügyem van.
*Megbékélni az angyali felével, azzal a féllel, ami arra emlékezteti, aki elárulta, ha tehetné, kitépné magából és a kutyák elé vetné.*
-Hát akkor azt hiszem, más módot kel az erőm visszaszerzésére találnom. Nem igazán szeretem az angyal részemet. *Majd át is tereli a szót a szálás témára.* -Egy jó hotelt, nos, én a Hiltonban lakok, az elég jó hírű, és előkelő. Azzal meg lennél elégedve, és nagy a diszkréció. S a családod többi része merre van? Plusz még egy fontos kérdés, van már álláspontod, hogy melyik félhez álnál be, ha a szükség úgy hozza?
Vissza az elejére Go down
Chantal Rosberger
Tisztavérű született vámpír
Chantal Rosberger

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2009. Nov. 02.
Tartózkodási hely : Anglia

A Vér Bár - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Vér Bár   A Vér Bár - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 03, 2009 9:43 pm


-Igen, az ellenséget ismerem, de nem szoktam hagyni hogy az ellenség is megismerhessen engem. Azt már nem nagyon élvezem.
Elneveti magát, és megissza a maradék vért, és nem is rendel többet. Kicsit halkabban beszél, mert nem tudni ki mit hall, és bár eldugott sarokban vannak és megtudja védeni az elméjét a gondolatolvasók behatolásaival szemben nem árt az óvatosság.
-Nyugi, semmi túl kínosat nem tudok. Inkább fogalmazzunk úgy hogy a születésed érdekes volt. Persze én sem tudhatok minden részletet. De nyugi, idővel te is megtudsz majd mindent.
Hangja most nem komoly, hanem inkább barátságos, bár nem nagyon érti hogy miért. De nem is agyal ezen sokáig, inkább csak élvezi hogy Londonban lehet.
-Igen a zene is változott, mint ahogy ezer meg egy dolog.,.Hát én személy szerint a vért részesítem előnyben,de ez ugye nem meglepő. Sokan el sem tudják képzelni milyen ereje is lehet a vérnek.
Jegyzi meg egy kicsit elbambulva, mint egy mellékes tényt.
-Más mód?Hidd el nem kell. Előbb utóbb megkell békélned magaddal, hiszen nem a te hibád az hogy angyaldémonnak születtél. Fogadd el, hidd el nem olyan rossz az, és ritka párosítás. Tudod nem nő minden bokorban, mint ahogy nem mászkálnak tömegesen éj világi vámpírok az utcákon. És idővel ez is menni fog, egy kis segítséggel legalábbis biztosan, mert nem tűnsz gyengének.
Ismét elgondolkozik, és örül hogy tudtak ajánlani neki egy hotelt, ugyanis nem igazán nézett körül mielőtt ideköltözött, és amúgy is majd idővel vesz magának egy házat.
-Rendben, majd megnézem, és lehet hogy egy időre odaköltözöm, amíg nem találok egy jó kis villát.
Majd a következő mondatokra kissé elkomorul az arca.
-Nem szeretek a családomról beszélni, ne haragudj. De remélhetőleg ott vannak ahol eddig, az Éj Világban. És hát..vannak elképzeléseim de nem tudom hogy kihez csatlakoznék ha kéne, de egyelőre nem tervezem a csatlakozást. Majd talán egyszer, ha muszáj lesz. Mert mindkét félnek van egy kis igaza, de valahogy mind a két fél álláspontja hibádzik egy ici picit. Vagyis szerintem, még úgy vagyok vele hogy a két dologból gyúrnék egyet. Te azt hiszem a Szövetséghez tartozol.
Jegyzi meg. –Lenne kedved esetleg egy nyugodtabb helyre menni?Mondjuk ahol kevesebben vannak, mivel itt még a falnak is füle van.
Vissza az elejére Go down
Xerio Exacta
Angyaldémon
Xerio Exacta

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2009. Nov. 01.

A Vér Bár - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Vér Bár   A Vér Bár - Page 2 Icon_minitimeKedd Nov. 03, 2009 9:57 pm

-Már megnyugodtam, a halandókat megvetem, de némelyikben őrömét lelheti a magamfajta. Hát igen még énis raboskodtam sok minden megváltozott. Amiért régen máglyára küldték volna, az embert ma már zseninek tartanák.
*Pontosan, nem tudja, milyen ereje is lehet a vérnek. Hiszen az ő tudományához nincsen rá szükség. *
-Más mód mindig van, és nem tartom hibának, hogy minek is születem. Egyszerűen nem kedvelem az angyal felemet. Ebben hasonlítunk ritkán látni hozzánk hasonlót, talán a tieid közül többen léteznek, de nem hiszem, hogy hozzám hasonlókból sok van. Talán én vagyok az egyetlen, ami nem is zavar.
~Hmm, saját ház, az nem is annyira rossz ötlet. Hogy én mért is nem gondoltam rá? Na, mindegy. *Gondolkodott el egy kicsit.*
-Igen te annyiból szerencsés vagy, hogy nem nagyon vagy rászorulva másokra. Nekem a mostani helyzetemben szükségem van erős szövetségesekre, és ha az a Patkányoké, akkor legyen. Mért is ne mehetnénk, csak ne akard a véremet. Nem lehet kellemes az íze.
*Nevet fel, majd feláll és hamar Chantal kabátjához siet, mint egy úriember felsegíti rá. Majd felveszi a sajátját és a sétapálcáját megfogva várja, hogy Chantal elinduljon. Csak is mellette mehet, hamár egy úriember személyiségét vette fel.*
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A Vér Bár - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Vér Bár   A Vér Bár - Page 2 Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Vér Bár
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystic Hostel :: London :: London Csatornarendszere-
Ugrás: